Komplet og adskillelig model af åndedrætssystemet

Billigste fragt fra 71 DKK
Delvis betaling fra 206 DKK /Måned
SKU: A430
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

1 571 DKK
Inklusiv moms
st

Denne komplette model viser stort set hele åndedrætssystemet med forhold til andre organer såsom hjertet, spiserøret og skjoldbruskkirtlen. Modelens dimension er 26 x 40 x 12 cm. Den leveres permanent monteret på et stativ, men 6 dele kan fjernes.

Anatomisk viser modellen forskellige organer fra tungebenet til mellemgulvet. Modellen viser derfor hele luftvejene bortset fra den øvre del af halsen samt næse- og mundhulen. 

Disse 6 dele er aftagelige: 

En helhed bestående af den lingual knogle, larynxbrusk, et lille stykke af luftrøret, et lille stykke af spiserøret og nogle tilknyttede muskler og skjoldbruskkirtlen. Denne enhed kan opdeles i 2 dele. 

Ca. halvdelen af ​​hver lunge.

Hjertet (som kan opdeles i to)

Modellen har mange anatomiske detaljer. For eksempel:

Mulighed for at se larynxbrusk i forhold til luftrøret, spiserøret og skjoldbruskkirtlen 

Mulighed for at se luftrøret, opdeling i hovedbronkier og luftvejens grene i lapbronkier og segmentbronkier i venstre lunge

Blodkar i brysthulen (meget detaljeret i lunger og hjerte)

Delbart hjerte, der viser de 2 ventilsystemer (alle 4 ventiler ses), tykkere muskelvæg i venstre ventrikel og antydning af den indre overflade i atrium og ventrikel

Hele membranen inkl. passage af blodkar og spiserør


Klinisk kan modellen bruges til at forstå lungesygdomme. F.eks. blodpropper i lungerne, pneumothorax, obstruktive lungesygdomme, bronchiectasis og lungekræft. 

Derudover kan modellen også bruges til at forstå sygdomme andre steder i brysthulen og halsen. F.eks. hjerteklapsygdom, infektion og blodpropper.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter