Albue model i naturlig størrelse

Billigste fragt fra 71 DKK
SKU: EA203
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

426 DKK
Inklusiv moms
st

En meget overkommelig model med god kvalitet. Modellen demonstrerer ligamenterne og illustrerer bøjning, forlængelse og indad / udadrotation af radius.

Bemærk: Vores SL-fælles serie af skuldre, knæ, albuer, hofter, fødder og hånd er inkluderet i serien på grund af stærk efterspørgsel inden for rammerne af god kvalitet, men til en lavere pris. Vi er derfor glade for, at det nu er muligt at få gode fælles modeller på eAnatomi.se og til en lav pris. Læs mere om andre almindelige modeller i hver produktkategori. Se efter "SL" i modelnummeret.

Bevægelsesmodellen er ledmodellen fleksibel og kan derfor bruges til at demonstrere bevægelserne i albuen, såsom flexion.

Anatomisk viser modellen af ​​albuen en del af overbenet (humerus), en del af spiralbenet (radius) og en del af albuebenet (ulna). Knoglestrukturen er realistisk, og derfor ses vigtige "svære landemærker", såsom knuder og fordybninger. Anvendelser. Gummi viser også modelbånd, der hører til albueleddet.

Klinisk er denne model ideel til forståelse af revner såsom albue frakturer samt supra- og interkondylære brud. Naturligvis er modellen også ideel til forståelse af samlinger (luksus), forstuvninger og slidgigt (slidgigt).

Modellen kan også bruges til at forstå forstyrrelser som tennis og golf. Hvis dette er formålet, anbefaler vi en af ​​vores muskelmodeller med muskler i stedet.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter