Fleksibelt mini skelet 85 cm

Billigste fragt fra 71 DKK
Delvis betaling fra 147 DKK /Måned
SKU: A105H
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

999 DKK
Inklusiv moms
st

Skelet model mini

Mini skelet fra Swehealth

Skeletet er lavet af fantastisk kvalitet, og detaljeniveauet er højt. Derudover er prisen mere attraktiv end nogensinde. Skeletet har flere detaljer end andre mini skeletter, og flere af vores kunder har udtrykt sig hvor tilfredse de er med deres køb.

Som den eneste i denne prisklasse består de forskellige dele af skeletet af specielle gummibånd, som muliggør naturlige bevægelser og fjernelse og fjernelse af arme og ben. Små detaljer som kran suturer, benben, fod på foden og forskellige vigtige punkter på de forskellige ben er synlige på skeletet. 


Læs anbefalingen fra Trine Rosenberg fra Rosenberg Institut ned:

I nogen tid har jeg modtaget det nye skelet fra eAnatomi under retssagen, og min konklusion er, at jeg kan anbefale dette 85 cm høje skelet.

Anatomisk er det livligt. I særdeleshed gør ryggnerven og skeletherner lettere at forklare den skade, der kan påføres nerverne, dels gennem en skoliose (S-formet) og dels gennem for meget svingning.

Skeletet har en fleksibel rygsøjle, det er meget lettere at forklare kunden, hvordan de ovennævnte skader kan påvirke nerverne og forårsage smerter i ryggen, hovedet, nakke, ben og arme.

På flere af kurserne på KST-akademiet (f.eks. Kurset "Tilbage og nakke") diskuteres forskellige teknikker i undervisningen.

Forholdet mellem skade, årsag og symptomer bliver mere synlig og gør det lettere for terapeuter at forklare situationen for kunderne.

De bedste hilsner

Trine Rosenberg

Lærer og chef for KST Academy, Silkeborg 


Med hensyn til bevægelse er modellen særligt fleksibel i aksel- og hoftefuger, hvilket er usædvanligt på mini skeletter og andre skeletter i dette lave prisklasse. I andre led er mobilitetsmulighederne begrænsede, fordi leddene holdes sammen af ​​metal og / plast. For eksempel kan rotation i knæleddet ikke påvises, selvom både bøjning og forlængelse (bøjning og strækning) er mulige.

Skulderforbindelsen holdes sammen med et gummibånd. Alle naturlige bevægelser i leddet kan detekteres, men ikke udelukkende på grund af længden af ​​elastikken. For eksempel kan aftenen ikke løftes helt op i luften (armen kan kun fjernes 90 grader, hvilket svarer til "skulderhøjde").

Hofteleddet holdes også sammen af ​​et gummibånd. I modsætning til skulderleddet kan alle naturlige bevægelser demonstreres fuldt ud. Desuden kan lårbenet fjernes fuldstændigt og hurtigt.

Rygraden i denne version af skeletmodellen kan bøjes lidt - men kun i nederste del. Det kan derfor bruges til at vise bøjning og forlængelse og lateral bøjning i underdelen.

Klinisk er skeletmodellen ideel til at forstå mange sygdomme, lidelser og lidelser i skeletet.

Henstilling fra Trine Rosenberg, Rosenberg Institut

 

"I nogen tid har jeg haft den nye skelettest, og min konklusion er, at jeg kan anbefale dette 85 cm høje skelet.

Anatomisk er det livligt. I særdeleshed gør ryggnerven og skeletherner lettere at forklare den skade, der kan påføres nerverne, dels gennem en skoliose (S-formet) og dels gennem for meget svingning.

Skeletet har en fleksibel rygsøjle, det er meget lettere at forklare kunden, hvordan de ovennævnte skader kan påvirke nerverne og forårsage smerter i ryggen, hovedet, nakke, ben og arme. På flere af kurserne på KST-akademiet (f.eks. Kurset "Tilbage og nakke") diskuteres forskellige teknikker i undervisningen.

Forholdet mellem skade, årsag og symptomer bliver mere synlig og gør det lettere for terapeuter at forklare situationen for kunderne.

 

De bedste hilsner

Trine Rosenberg Lærer og leder af KST Academy, Silkeborg

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter

Købte produkter