Basis kraniemodel

Basis kraniemodel Denne kraniemodel er vores billigste kranie i sortimentet. Kvaliteten er rigtig god til trods for at prisen også er det. Nogle gange er de to paramtre ikke forenelige, men her har vi været heldige. Modellen har et flot naturligt …

Billigste fragt fra 71 DKK
SKU: A150
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

447 DKK
Inklusiv moms

Basis kraniemodel


Denne kraniemodel er vores billigste kranie i sortimentet. Kvaliteten er rigtig god til trods for at prisen også er det. Nogle gange er de to paramtre ikke forenelige, men her har vi været heldige. Modellen har et flot naturligt udtryk og er støbt i hvid plastik med magnetsamling af kranietoppen. Derfor vil du ikke se nogle grimme kroge på kraniet. Underkæben er monteret med en fjeder, så den kan bevæges naturligt. Samtidig er kæbeledbrusken også vist. Alle suture er tydelige på modellen, inklusiv de fine suture i øjenhulen.

Sammen ligner du denne model med altay kraniet, som du finder i denne kategori, vil forskellen på de to kranie være, et mere europæisk udtryk fremfor asiatisk, lidt færre detaljer i indersiden af kraniet i forhold til Altay kraniet og til sidst en lavere pris.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter

Købte produkter