Fodskelet, der fusionerer med magneter

En unik anatomisk støbning af et fodskelet, hvor alle knogler er samlet med magneter - hele vejen fra talus til phalanges distales. Modellen er perfekt til dem, der ønsker at se fodens ben, men samtidig har kontaktfladerne mellem benene.

Billigste fragt fra 71 DKK
SKU: A109M
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

498 DKK
Inklusiv moms
st

En unik anatomisk støbning af et fodskelet, hvor alle knogler er samlet med magneter - hele vejen fra talus til phalanges distales.

Modellen er perfekt til dem, der ønsker at se fodens ben, men samtidig har kontaktfladerne mellem benene.

Et spændende alternativ til andre fodskeletter, som normalt sælges på ståltråd og lignende 


Anatomisk viser fodmodellen en smule tibia, et benben (fibula) og hele foden (pedis) med 26 ben. Derfor viser modellen kun ben og led.

Detailniveauet er højt, selvom sesamben ikke er medtaget

Bevægelsesmæssigt er denne model ikke fleksibel. Benene holdes sammen af ​​små magneter, og især i den største tolerance falder benene let fra hinanden. Derfor kan modellen ikke bruges til at vise fulde bevægelser som "inversion-eversion".

På den anden side tilbyder modellen en sjælden fleksibilitet, som gør det muligt at se benene fra alle vinkler. Således er det for eksempel muligt at se de komplekse nedre overflader af den nedre ankel (subtile led under benets ben / ben).

Du kan bogstaveligt talt også smide alle dine ben ud på et bord og samle fodens skelet som et puslespil til uddannelsesmæssige formål.

Klinisk er modellen ideel til at forstå mange typer ankelfrakturer, brud i midfoot og tåbrud.

Det er også ideelt for forståelsen af ​​dislokationer (bly) og fotformar som platfodethed, hule fod, mellemfoden varus, hallux valgus, stiv storetå og hammertå.

Modellen kan også bruges til at forstå forstyrrelser som slidgigt i foden (slidgigt) og reumatoid arthritis.

OBS! Hvis du leder efter en fodmodel, der kan bruges til at vise alle væsentlige fodbevægelser, anbefaler vi vores meget fleksible model som du kan se (klik her)

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter