Hoftemodel med iskiasnerven, ledbånd og muskler

Billigste fragt fra 71 DKK
Delvis betaling fra 229 DKK /Måned
Lagerstatus: På lager
Levering status: 2-3 uger

1 786 DKK
Inklusiv moms
st

Denne hofte model viser både hofteleddet med ledbånd, relevante muskler og iskiasnerven. Modellen leveres på et aftageligt stativ og inkluderet i købet er et informationskort med et billede af modellen, hvor modelens anatomiske strukturer er navngivet på engelsk.

Anatomisk viser modellen tarmbenet, balderne, skambenet, lårbenshovedet, lårbenshalsen og en del af lårbenet samt ledbåndene, der hører til hofteleddet. Derudover ses den fjerde og femte lændehvirvel, en del af rygmarven og de nerver, der stammer fra regionen - inklusive iskiasnerven.

Følgende muskler ses: m. Iliacus, del af m. Psoas major, m. Piriformis, m. Gemellus superior, m. Obturatorius internus, m. Gemellus inferior, m. Gluteus minimus og del af m. Gluteus medius.

Med hensyn til bevægelse er ledmodellen ikke fleksibel og kan derfor ikke bruges til at demonstrere de forskellige bevægelser i hofteleddet. Muskler og nerver er ikke aftagelige fra modellen.

Klinisk er modellen perfekt til brug til forståelse af rygmarvsstenose, spondylose, lændehvirvelsøjlenes involvering og piriformis syndrom (falsk ischias). Modellen kan også bruges til at forstå forhold som intern og ekstern "snapping hip" (coxa saltans intern / ekstern).

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter

Købte produkter