Mini-knæled med tværsnit

Mini-knæled med halvt tværsnit, fuld fleksibilitet. Derudover har knæmodellen et tværsnit af forbindelsen monteret på bunden, således at mekanismerne i leddet kan forklares "indefra"

Billigste fragt fra 70,88 DKK
SKU: 1000170
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

569,16 DKK
Inklusiv moms

Knæledens model i halv størrelse, men med fuld fleksibilitet. Derudover ses et tværsnitsbillede af knæleddet på rammen, som modellen er vedhæftet.

  Anatomisk set viser knæmodellen en del af lårbenet, en del af tibia (en del af benbenet) og knædækket (patella). Desuden er bruskbelagte fælles overflader farvet i lyseblå farve. 

Den lille komplementære model med knæleddetes tværsnit viser både benstrukturen og blødt væv som fedt og bursae (bursa).


Den bevægende model er ikke fleksibel. Da knæleddet holdes sammen med metal, kan leddet kun bøjes (bøjet) og langstrakt (strakt). Andre bevægelser kan slet ikke registreres.

Klinisk er denne pakkeopløsning ideel til forståelse af knæleddet (knæledgigt), bursitis (bursa inflammation) og reumatoid arthritis. Det kan også bruges til at forstå sygdomme som patellar (knækapselforskydning), patellafrakturer og knæledningsfrakturer. 

Modellen kan også bruges til at forstå lidelser som ledbåndskader, menisk sår og løb og svømning knæ.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter