Skeletbensamling

Knogler fra Altay Scientific, som er den fabrik, der, i denne prisklasse, fremstiller de fineste og mest detaljerede benavgjutningarna. Samlingen har flere unikke funktioner, som gør det til vores absolutte anbefaling af samlinger. Samlingen …

Billigste fragt fra 71 DKK
Delvis betaling fra 206 DKK /Måned
SKU: 6041-06
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

1 571 DKK
Inklusiv moms
st

Knogler fra Altay Scientific, som er den fabrik, der, i denne prisklasse, fremstiller de fineste og mest detaljerede benavgjutningarna. Samlingen har flere unikke funktioner, som gør det til vores absolutte anbefaling af samlinger. Samlingen indeholder følgende:

- Kran med aftagelig top og bevægelig underkæbe

- lændehvirvler og disci indsamlet på en nylonsnor - Fransk C1 til korsbenet og coccygis - så at forholdet mellem ryghvirvlerne og rygsøjlen som helhed kan studeres.

- Højre knogler samles på nylon tråde, så benene kan flyttes fra hinanden og derefter genmonteres let.

- højre fodben samledes også på nylon trådene på samme måde som hånden

- Andre ben fra højre øvre og nedre ekstremiteter separat

- Hejben og højre knæskål

Detaljerne på overfladen af ​​disse ben er af høj kvalitet og gør det lettere at identificere musklernes oprindelse og fastgørelse. For eksempel er lårbenet (lårbenet) støbt, således at linjen aspera med labial medial og lateral er tydelig.

Samlingen leveres i en papirpose, pakket i almindeligt papir og plastemballage. Vi anbefaler køb af vores aluminiumsække til opbevaring af benzinopsamlingen.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter