Mini-rygradsmodel med bækken, nerver og del af lårbenet

354,36 DKK
Inklusiv moms
  • SKU: A126
Billigste fragt fra 70,87 DKK
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

st
PriceRunner Köpskydd

40cm

Anatomisk miniature model af rygsøjlen i rigtig god kvalitet. Selvom små er hver hvirvler fuldstændig og detaljeret. Bekkenet og bækkenet er også vist, med en illustration af SI-leddet, foramina sacral med lille spinalnerve og dele af lårbenet.

Modellen er perfekt, når der mangler plads, men kan også være et interiørdesign på klinikker og hospitaler. Et stativ kommer med som modellen kan hænge på. Rygsøjlen kan ikke bøjes.

Anatomisk set viser modellen hele rygsøjlen, som består af en ulempe, en brystdel, en lændeparti, en bækkendel og halebenet. Derfor viser modellen også de to vigtigste fælles typer i rækken søjlen, som er symfyserne (disci / tape disks) mellem rygkropperne og facetteledningerne, der glides sammen mellem rygkirtlerne på hvirvlerne. Nederste nakke og sacrocalcal led er også set.

Derudover viser modellen bækkenet som helhed som en ringstruktur såvel som begge lårhoved med lårbenen og en del af lårbenet. Derfor viser modellen også SI-led mellem sacrum og tarm, symfysen mellem knoglerne og hofteforbindelsen.

Derudover viser modellen 31 par ryggener og en skiveforstyrrelse i lænderegionen. Samlet set er knoglekvaliteten meget god, og derfor er knuder og tilbagetrækninger i knoglevæv meget tydeligt set.

Med hensyn til bevægelse er denne model ikke fleksibel. Rygsøjlen kan slet ikke flyttes og kan derfor ikke bruges til at vise rygsøjlens bevægelser. Selvom det ikke ses på billederne til venstre, er elastikbånd monteret i hoftebåndene. Derfor kan de forskellige bevægelser af hofteforbindelsen, såsom bortførelse og rotation, detekteres.

Klinisk er denne model ideel til at forstå diskherniation og root affection. Det kan også bruges til at forstå sygdomme som rygmarv, skoliose, spondylose, rygmarv og slidgigt (slidgigt).

Modellen kan selvfølgelig også bruges til at forstå brud (brud) og mange forskellige sygdomme relateret til hofte og bækken.

Forstyrrelser i ryggen påvirker mange mennesker. Denne model af rygsøjlen kan gavn både klinisk og som inspiration på et bord hos enhver terapeut, der arbejder med ryggen.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt
Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt
We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies.