Fleksibel skuldermodel med ledbånd og meget trofaste ben

Naturlig storlek, tillverkad av SOMSO-Plast. Följande rörelser är möjliga: lyft av armen (bortförande), svänga armen (anteversion), tillbakasving av armen (retroversion), inre och yttre rotation. Avtagbar från stativ med grön bas.

Billigste fragt fra 71 DKK
Delvis betaling fra 214 DKK /Måned
SKU: NS 53
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

1 643 DKK
Inklusiv moms
st

Denne model af skulderen og tilknyttede ledbånd (ledbånd). Det fremstilles i SOMSO-plastik af producenten SOMSO, der er verdenskendt for sine høje kvalitet, detaljerede og holdbare produkter.

Modelens anatomiske strukturer svarer til størrelse til en voksen. Den vejer 0,65 kg og måler 22 x 10 x 26 cm. Det leveres med et aftageligt stativ. 

Anatomisk viser skuldermodellen en del af overarmsbenet, skulderbladet og clavicle. Således ses skulderleddet og det acromioclavicular led. I gummi er ledbåndene, der hører til de to led, vist. Knoglestrukturen er meget realistisk, og derfor ses anatomiske "landemærker" som fremspring og udsparinger meget tydeligt.


Med hensyn til bevægelse er modellen fleksibel og kan derfor bruges til at demonstrere skaftbevægelser såsom abduktion og rotation.

Klinisk er modellen perfekt til at forstå sygdomsbetingelser som frosset skulder, akromioklavikulær ledartrose og skulderinstabilitet. Det er også optimalt til at forstå brud i regionen samt indsætte proteser. Selvfølgelig kan det også bruges til at forstå fælles glidning og splejsning. 

Hvis du leder efter en model, der er optimal at bruge til at forstå forhold, såsom impingement-syndrom, rotatormanchet og bicep-tendinitis, anbefaler vi denne MODEL, der inkluderer muskler.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter

Købte produkter