Næse- og halsmodel til øvelse af podningsteknik

Övning i näsa och hals

Billigste fragt fra 71 DKK
Delvis betaling fra 303 DKK /Måned
SKU: swab1
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

2 502 DKK
Inklusiv moms
st

Anatomisk model til brug ved undervisning og øvelse i podningsteknik i næse og hals. Modellen er udviklet til at træne sundhedsstuderende og personale i udførelsen af nasopharyngeal podningstest til diagnose af COVID-19, influenza og andre luftvejsinfektioner. Særligt relevant er modellen også til patientforklaring i testcentrene, oprettet i forbindelse med coronaepidemien. Modellen måler i alt 20 cm x 37 cm x 15 cm. Vatpinde er ikke inkluderet.

Anatomisk set viser modellen et medialsnit af hoved og halsregionen, med synlige hjernestrukturer, næsehule og svælg, som er formet realistisk og kan ses tydeligt, gennem det klare plexiglas.

Bevægelsesmæssigt er modellen fastmonteret på en stander. Mens modellen som helhed er produceret i holdbart plast uden fleksibilitet, er tungen produceret i et fleksibel og 'kødlignende' materiale. Dette gør det muligt, at trykke tungen ned ved podning i svælget via munden.

Klinisk set kan modellen anvendes til demonstration og øvelse i podning og diagnosticering af virus og infektion i næse og halsregionen, herunder covid-19 / coronavirus.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter