Håndmalet hjerte model - INCORPORATED

2 358,80 DKK
Inklusiv moms
  • SKU: 1000268
Billigste fragt fra 70,87 DKK
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

st
PriceRunner Köpskydd

Denne hjertemodel er håndmalet og dobbelt så stor som et naturligt hjerte. Både indenfor og udenfor vises modellen mere "levende", inspirerende og finere end billigere modeller.

På modellen er den komplekse struktur af ventriklerne (hjerte ventrikler) og myokardium (myokardium) meget tydelig. Modellen leveres på en aftagelig base og er 32 x 18 x 18 cm i størrelse.

Vigtige anatomiske strukturer er nummereret på modellen og navngivet blandt andet Latin navn på et resumé. Du kan downloade og udskrive oversigten på dansk og latin via vores hjemmeside - se produktbillederne til venstre.

viser anatomisk hjerte model er først og fremmest de fire hulrum (forkamre og kamre), auriklarna, hjerte blodförsyning (arterier og vener), de fire flapper, begyndelsen af ​​de blodkar, der fører blod til og fra hjertet, og fine detaljer, der viser hjertets struktur (endo- , myo og perikardium). Hjertets retssystem ses ikke.

Forælder set hjertestruktur består af tre lag: endokardiet (tynd endotelklädd bindevæv), myocardium (de tykke muskler) og epicardium som et meget serøs membran. Hjertekamrene er særligt komplekse struktur, fordi myokardiet er struktureret med muskuløse muskel bundter, der løber ned (og tilbage igen) i spiral former. Dette resulterer i, at ventriklerne bliver forkortet under en sammentrækning (når hjertepumperne).

Hvis du vælger fra forsiden af ​​hjertemodellen, ses den komplekse muskelstruktur af ventrikler tydeligt. Derudover består de indre overflader af ventriklerne af bukkende muskulære strukturer (trabeculae carnae), der skærer i forskellige vinkler.

De to AV-klapper (mellem atriumene og kamrene) er bundet til papillære muskler i ventriklerne, og dette ses meget tydeligt på modellen.

Klinisk viser denne model ingen patologisk (sygdom), men den kan bruges til at fremhæve mange hjertesygdomme som f.eks flapsygdomme, inflammation og aterosklerose og blodpropper.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt
Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt
We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies.