Anatomi plakat - Muskler

plakat Anatomi - Muskler Amerikanske plast laminerede plakater i størrelse 50x65 cm og er forsynet med hul til ophængning. Illustrationer er fremragende til

Billigste fragt fra 71 DKK
SKU: Poster / affisch online
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

250 DKK
Inklusiv moms

Muskelplakat på engelsk

Fås som lamineret eller papirudgave

Denne variant af plakaten er lamineret og kan hænges med vores sorte lister, der kan købes separat. Se mere nedenfor.

75 mikron laminatet omslutter hele pladen, hvilket gør det helt vandafvisende og meget holdbart. Da vi selv har lamineret plakaterne, kan vi konkludere, at lamineringens kvalitet er høj.

Whiteboards kan bruges på plakaten. Planerne er trykt i USA og har dimensioner på 20 x 26 inches. Konverteret til cm (inkl. Et par millimeter til laminering) dimensionerne er 51 x 66 cm.

Som beskrevet i de andre varianter af diagrammet er denne plakat kendt som følge af de præcise og omfattende illustrationer, som Peter Bachin fremstillede til Anatomical Chart Company i USA.

Plakaten viser kroppens skeletmuskler foran og bagsiden af ​​en mandlig figur. Overfladiske muskler ses på venstre side af figuren, og dybere muskler ses på højre side. Desuden ses illustrationer af membranen såvel som musklerne i foden og i hånden.

Teksten på plakaten er skrevet på engelsk - således skrevet "m. deltoid "som" deltid m "på plakaten.

BEMÆRK: Plakaten tilhører en serie, hvor der også er plakater med skeletet (klik her) Sammen udgør de et populært sæt, der er præsentabelt og let at hænge op.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter

Købte produkter