Sygdomme i rygsøjlen Lamineret plakat Engelsk (Human rygsygdomme)

Plakaten / plakaten viser, hvordan stillingen ændres i forskellige rygsygdomme. Det forklarer også, hvordan forskellige sygdomme eller problemer kan skabe rygsmerter. Det viser tumorer på rygsøjlen, ilium, sacrum og rygmarv, såvel som hoftegigt

Billigste fragt fra 70,88 DKK
SKU: 93998
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

250,57 DKK
Inklusiv moms
st

51x66 cm

Lamineret plakat, der kan hænges med vores sorte plakatkanter, der kan købes nedenfor.

Den 75 mikron laminat vi selv har været ansvarlig for, og det gør plakaten vandafvisende og sikrere mod slitage. Man kan skrive med en markør uden at skade plakaten.

Plakaterne er trykt i USA og måler 20x26 inches. Omregnet til svenske dimensioner inklusive et par millimeter til laminering, dimensionerne er 51x66 cm. 

Plakaten / plakaten viser, hvordan stillingen ændres i forskellige rygsygdomme. Det forklarer også, hvordan forskellige sygdomme eller problemer kan skabe rygsmerter. Det viser tumorer på rygsøjlen, ilium, sacrum og rygmarv, såvel som hoftegigt, hernierede skiver, ryghvirvler og sacrumfrakturer og effekten af osteoporose på knoglerne. Desuden kan man se anatomien af en typisk rygrad med intervertebral disk, der beskriver diskens funktion.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter

Købte produkter