Forståelse af depression engelsk lamineret (forståelse af depression)

Billigste fragt fra 71 DKK
SKU: 73140
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

296 DKK
Inklusiv moms
st

Ægte lamineret plakat, der kan hænges med vores sorte plakatlister, som vi har vedlagt gratis. 75 mikron lamination dækker hele plakaten, som er helt vandtæt og holdbar. Det er muligt at bruge hvide markører uden at skade plakaten. En kvalitet, vi har sikret ved at stå for laminering.

Forenklet og opdateret fra den foregående udgave, forståelse af depression 2E giver et letforståeligt visuelt og tekstuelt overblik over de vigtigste aspekter af depression. Det definerer depression og tre hovedtyper af denne alvorlige medicinske tilstand: alvorlig depression, dysthymisk lidelse / dysthymi og bipolar lidelse. 

De områder i hjernen, der er ramt af depression, er defineret og illustreret. Strukturer i det limbiske system er også vist, da forstyrrelser i dette system kan påvirke humør og adfærd. Afsenderens rolle er beskrevet; Illustrationer viser normale og unormale niveauer af disse vigtige kemiske budbringere, som kan hjælpe med at forklare, hvordan ubalancer i disse kemikalier kan føre til depression.

Tegn og symptomer på større depression er fremtrædende øverst i diagrammet.

Selvmordsadvarselsignaler er også detaljerede. Risikofaktorer og behandlingsmuligheder for depression er også diskuteret.

Lavet i USA

Lignende produkter