Migrän & Hovepine Engelsk Lamineret plansch og hovedvärk

Billigste fragt fra 71 DKK
SKU: 76592
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

296 DKK
Inklusiv moms
st

Ægte laminated poster that can be attached to our black poster, which we have attached for free. Lamination with 75 microns encloses the entire poster, which is completely water resistant and durable. Det er muligt at bruge whitemarkers uden at skade plakaten. One quality, we have guaranteed to stand for lamination.

 

Udviklet og revideret i forbindelse med Diamond Headache Clinic, en førende hovedpine og migrænehospital, er denne nye udgave af vores migræne- og hovedpineoversigt forenklet, opdateret med mere information om central sensibilisering og indeholder en hovedpinebehandlingsvejledning.

Diagrammet beskriver og illustrerer de tre hovedtyper af primær hovedpine? Migræne, klynge og spændingstype? Og illustrerer trinene i et migræneangrebs vej, fra starten dybt i hjernen til smerten ved perifer og central sensibilisering. Oplysninger om sekundær (organisk) hovedpine er også inkluderet.

Diagrammet viser sunde livsstilsstrategier for at undgå hovedpine og indeholder en hovedpine diagnostisk guide? Et bord, der giver en hurtig måde at kortlægge typer af hovedpine til deres forskellige funktioner som frekvens, smerteområde og symptomer. Også inkluderet er en hovedpine behandling guide, der matcher almindelig medicin og ikke-medicin behandlinger til de tre hovedtyper af primære

hovedpine.

lavet i USA

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter