Lamineret plakat på hjertesygdom på engelsk

Billigste fragt fra 70,88 DKK
SKU: 73379
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

295,68 DKK
Inklusiv moms: 59,14 DKK
st

Ægte lamineret plakat, der kan hænges med vores sorte plakatlister, som vi har vedlagt gratis. 75 mikron lamination dækker hele plakaten, som er helt vandtæt og holdbar. Det er muligt at bruge hvide markører uden at skade plakaten. En kvalitet, vi har sikret ved at stå for laminering.

Med opdaterede billeder og tekst og forbedrede designelementer giver denne nye udgave af vores hjertesygdom et let forståeligt overblik over de vigtige anatomiske aspekter af hjertesygdomme.

Progressionen af ​​hjertesygdom ved atherosklerose er vist i tre trin, hver med et anatomisk billede af overfladen eller tværsnittet af hjertet, et tværsnit af en arterie, og et tværsnit af hjertevæggen. Disse baner viser, hvordan en tabt arterie fører til iskæmi; Hvordan en blokeret arterie fører til et hjerteanfald (hjerteanfald); og vis recovery periode med blodforsyning.

Diagrammet viser også hjertesygdomme ved højt blodtryk, der kan føre til hypertrofi og forstørrelse af venstre ventrikel. Congestivt hjertesvigt, mitralventil tab og virkningerne af aldring på hjertet er illustreret og beskrevet.

Til sammenligning graf also illustrationer af normal hjertefunktion anatomi, herunder den forreste overflade og tværsnittet af hjertet, koronararteriesystemet af hjertet, og et tværsnit af en normal koronararterie.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter

Købte produkter