Tarsus briks

Tarsus Massage Tables 


Vi ved SweHealth er den stolte leverandør af Tarsus, en berømt svensk fremstillede massage tabeller fremstillet i mere end 75 000 eksemplarer

Mange landshold, både flere svenske og en række udenlandske, har mange års erfaring fra Tarsus bænke, samt mængder af andre sportsklubber samt massører og andre behandlere i mange dele af verden.

1,5 år siden vi tog skridt væk fra kunstige læder blødgørere kaldet ftalater. Nu tager vi endnu et skridt til en læder kaldet Peri, som vil være endnu bedre. Også nye er, at nu alle kunder at vælge mellem alle vores farver, i alt ni farver, uden ekstra omkostninger!

Den nye kunstlæder - og her er vi de første i Sverige blandt leverandører med denne opgradering - er et syntetisk læder PVC fri såkaldte ftalater. Phthalater er en gruppe af kemiske stoffer, der traditionelt anvendes blandt andet som blødgørere i PVC. Det er phthalat-fri betyder, at den også kan bruges i områder, hvor der er et krav om, at phthalater ikke kan forekomme. En læder, som ikke indeholder ftalater har også vist sig at være mere holdbare og lugter mindre end de fleste produkter med phthalater.

We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies.