Elektrisk massage bord - Special Edition 2

Elektrisk massage bord - Special Edition 2 Special Edition II, med dens mange funktioner og pænt formet design, der gør det lettere for dig som terapeut, uanset om du er en fysioterapeut, massør, akupunktør, læge, etc. Det har to tyske DEWERT …

Billigste fragt fra 1 142 DKK
Delvis betaling fra 1 534 DKK /Måned
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

14 314 DKK
Inklusiv moms

Elektrisk massage bord - Special Edition 2

Special Edition II, med dens mange funktioner og pænt formet design, der gør det lettere for dig som terapeut, uanset om du er en fysioterapeut, massør, akupunktør, læge, etc. Det har to tyske DEWERT elektrisk motor, som sikrer hurtig og rolige omgivelser (tager 30 sekunder til at hæve bænken fra det laveste til det højeste niveau), og juster liften i den midterste del. Dette gøres med den medfølgende dobbelte fodkontakt, der er nemt at bruge. Bendelen kan hæves og sænkes manuelt. Det har justerbare nakkestøtter og armlæn, der giver en luksuriøs komfort og tillader patientens skuldre slappe af. Den tunge stålkonstruktion giver styrke og stabilitet selv ved store patienter. Sengen er meget mobil og let at flytte rundt takket være de fire låse hjul. Elektrisk behandling tabeller sikrer, at du altid arbejde i den rigtige højde (skåner din ryg) og for at give højde ændringer i hele behandlingen uden afbrydelse til kunden. Med en større højdejustering rækkevidde end de bærbare bænke gør det brugervenligt for ældre og handicappede kunder.

Du har også mulighed for at tilslutte en valgfri fodkontakt til bænken som ekstraudstyr. Du kan derefter justere højden på bænken fra begge sider.

Alt dette udstyr leveres med Special Edition II:

 - Multi-justerbar hovedstøtte

 - Dejligt plys pude

 - Armhylla under hovedstøtten

 - 4 låsbare hjul

 - 1 dobbelt fodpedal (til justering af højde og midtersektion)

- 2 Devert kvalitet motor (tysk)

- CE-certificeret og UL testet

- 30 dages returret: Få flere

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter