Tarsus massagebänkar

Tarsus Massagebrikse


Vi ved SweHealth er den stolte leverandør af Tarsus, en berømt svensk fremstillede massagebrikse fremstillet i mere end 75 000 eksemplarer

Mange landshold, både flere svenske og en række udenlandske, har mange års erfaring fra Tarsus bænke, samt mængder af andre sportsklubber samt massører og andre behandlere i mange dele af verden.

1,5 år siden vi tog skridt væk fra kunstige læder blødgørere kaldet ftalater. Nu tager vi endnu et skridt til en læder kaldet Peri, som vil være endnu bedre. Også nye er, at nu alle kunder at vælge mellem alle vores farver, i alt ni farver, uden ekstra omkostninger!

Den nye kunstlæder - og her er vi de første i Sverige blandt leverandører med denne opgradering - er et syntetisk læder PVC fri såkaldte ftalater. Phthalater er en gruppe af kemiske stoffer, der traditionelt anvendes blandt andet som blødgørere i PVC. 

Læs vores købsguide om Tarsus-bænke >> https://www.swehealth.dk/kobsvejledning-tarsus-baenke-n-4

Det er phthalat-fri betyder, at den også kan bruges i områder, hvor der er et krav om, at phthalater ikke kan forekomme. En læder, som ikke indeholder ftalater har også vist sig at være mere holdbare og lugter mindre end de fleste produkter med phthalater.


Nyt materiale

Januar / februar 2020 udskifter vi det gamle kunstlæder på bænkehynder og udskifter sortimentet med et nyt materiale kaldet PU.

Følelse og udseende er meget ens. Efter et par års test hos en af vores forhandlere med mange massører såvel som med et par andre kunder, er vores erfaring, at det bevarer blødheden bedre og generelt føles friskere meget længere.

PU-materialet fås i fem farver: sort, lysegrå, blå, benzin og bordeaux. Da det er et dyrere materiale at købe, forekommer der en lille prisstigning i forbindelse med ændringen, SEK 250 inklusive moms på de bærbare bænke og 375 SEK på de stationære bænke og et par procent på tilbehøret med polstring.

Kontakt os for eventuelt tilbehør i dine gamle farver