Massagestole

 Massage Stole / Massage stole

Velkommen til måske Sveriges største bestand af massagestole SweHealth har bred vifte af massagestolar- / lænestole til lave priser, nu alle har råd til deres egen massagestol- / lænestol i hjemmet eller i virksomheden.


SweHealth har opholdt sig i slutningen af 2007, kan du som kunde føler sig sikker på kvalitet, og vi har reservedele på lager, har vi mange massage stole / massagestole for dine kunder at finde en stol, der passer dig


Massagestol- / lænestol på virksomheden: massage selskab er en rentabel investering


Hvor meget sygefravær i din virksomhed? En gennemsnitlig omkostning for en medarbejder, der er syg, er 1.500kr per dag.Med hjælp massage på din arbejdsplads, kan du forhindre problemer, herunder smerter i ryg, skuldre, nakke, arme, hænder og hoved. Desuden øger trivsel og performance. Der er derfor din virksomhed blive mere effektive og rentable med en massage stol på din virksomhed. Med en meget lille investering viser, at virksomhederne sørge for at deres medarbejdere. En massagestol er et fremragende værktøj, der giver dine medarbejdere øget energi En massage stol fra SweHealth kan bidrage til øget arbejdsglæde, hvilket vil føre til reduceret fravær og bedre arbejdsmiljø. I dag, siger forskere på verdensplan, at massage påvirker det autonome (ikke viljesbestemt) nervesystem, de hormoner, der giver ro frigivet, øge blodcirkulationen og muskelspændinger falder. Kerstin Uvnäs-Moberg, professor i fysiologi ved Karolinska Institutet og anerkendt som en af verdens førende hormon forskere i deres forskning konkluderede, at massage og anden berøring udløser hormonet oxytocin, også kaldet "fred og-quiet-hormon".


Vores kampagne, benytte lejligheden til at gøre dit liv virksomhed Massage stol / massagestol