Kunstlæder briks

Kunstlæder Hvad er kunstlæder Kunstlæder fri for phthalater  Det, vi bruger, er helt fri for såkaldte phthalater. Phthalater er en gruppe af kemikalier, der traditionelt anvendes som f.eks. Blødgørere i PVC. At det er …

Billigste fragt fra 62,26 DKK
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger
374,21 DKK
Inklusiv moms: 74,84 DKK
st

Kunstlæder briks

Hvad er kunstlæder 

Kunstlæder fri for phthalater

 Det, vi bruger, er helt fri for såkaldte phthalater. Phthalater er en gruppe af kemikalier, der traditionelt anvendes som f.eks. Blødgørere i PVC.

At det er phthalatfrit betyder, at det også kan bruges i områder, hvor phthalater ikke er påkrævet. Et kunstigt læder, der ikke indeholder phthalater, har også vist sig at være mere holdbart og lugter mindre end de fleste phthalatprodukter. Mere information om dette phthalat og dets ulemper findes her.

Resumé:

Phthalater er et middel tilsat til PVC for at gøre det fleksibelt. Den bruges i mange daglige produkter som hårspray, deo, neglelakrengøring osv. Virksomheder, der anvender phthalater, hævder at deres produkter er "sikre" - en sandhed med modifikation, fordi vi udsættes for phthalater fra forskellige kilder, og derfor er niveauet højere end ved brug af kun ét produkt. Phthalater kan absorberes ind i huden, indåndes osv Undersøgelser i USA viser, at phthalater, blandt andet kan reducere kvaliteten og antallet af sædceller hos mænd, der er udsat for det materiale - selv den mandlige fosteret er under samme risiko, når moderen er udsat for.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter

Købte produkter