Vela Thorax røntgenstole

Billigste fragt fra 1 142 DKK
Delvis betaling fra 3 025 DKK /Måned
SKU: 70031
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

28 629 DKK
Inklusiv moms
st

Stabil arbejdsstol, elektrisk højdebetjening, centrallås, ekstra lav ryglæn, der gør den meget velegnet til forskellige typer af siddende røntgenstråler, f.eks. Lunger.

Art.nr: 80101 

I vores sortiment har vi nogle ting, som vi ikke fremstiller os selv. Vela er dansk producent af kvalitetsstole, der har eksisteret siden 1935.

Vela Thorax er en stabil og sikker arbejdsstol, som med de centrallåste hjul og dets ekstra lave ryglæn er meget velegnet til forskellige typer siddende røntgenstråler som Thorax.

Læs en saghistorie om stolen fra en røntgenafdeling på Aalborg Universitetshospital i Danmark, hvor deres daglige udfordringer er opført, og Vela viser hvordan deres stol bidrog til afdelingens personale. Her er nogle kommentarer fra personalet:

* Stolen er let at bevæge sig i rummet og placere på forskellige slags røntgenmaskiner.

* Centrallås er meget god, stolen er helt stationær under røntgen.

* Med den elektriske højdekontrol kan du nemt og hurtigt justere højden for at passe til den aktuelle enhed 

* Takket være den lave ryglæn kan man endda røntgenge lungerne med patienten siddende.

understellet

Stabil undervognens fire hjul og centrallås øger følelsen af ​​sikkerhed for brugeren. Undervognen garanterer optimal bremsekraft på alle fire hjul, selvom stolen er på ujævnt underlag.

Tilbage støtte

Ryglænet kan justeres op og ned og i dybden. 

armlænene

Armlænene kan justeres i højden og sidelæns. De kan sænkes så lavt, at man nemt kan flytte fra stolen til for eksempel sin seng og omvendt.

Rengøring / Desinfektion

Alle stole fra VELA er designet, så de opfylder alle sundhedsvæsenets høje krav til rengøring og desinfektion. For optimal hygiejne er alle overflader nemme at tørre / desinficere, selv under stolens underside. Rygene har en strimmel, der forhindrer, at snavs ophobes. Stolernes design med rengøringsvenlige overflader uden folder gør det nemt at holde stolen ren og desinficeret. Alle dele af stolene kan modstå desinfektion med f.eks. Alkohol eller chlor ved anbefalede koncentrationer og blandingsforhold.

Leatherette

Sort er standardfarve. Andre farver mod pristillæg, se farvekort. Kunstlæderforbindelsen opfylder alle sundhedsvæsenets høje rengøringsbehov, det kan modstå 70-85% alkohol- og kloredesinfektion (aktivt chlor ved 1000-1200 ppm). Efter desinfektion skal du tørre med koldt, rent vand. På samme tid har Compound en stilfuld overflade, der ikke bliver glat eller sved at sidde på under langvarigt arbejde.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt
Dimensioner og vægt
Sædehøjde 42-62 cm
Sæde 44x44 cm
Ryglæns 29x10 cm
Armlænpude 9x30 cm
Armlænshøjde 0-24 cm
Stå 55x55 cm
Maks vægt 160 kg

Lignende produkter