Fodplejestole Swedish Made

Fodpleje stol, elektriske Svensk Made Pedicure stol designet i tæt samarbejde med erfarne ortopæd. En glat, brugervenlig og ergonomisk stol med moderne design. Med sine fire motorer (en for hvert ben, en for højde, en for sædevinklen), er det en …

Billigste fragt fra 354 DKK
Delvis betaling fra 4 424 DKK /Måned
SKU: 010-5000-11
Lagerstatus: På lager
Levering status: For at bestille

42 059 DKK
Inklusiv moms
st

Fodpleje stol, elektriske

Svensk Made

Pedicure stol designet i tæt samarbejde med erfarne ortopæd. En glat, brugervenlig og ergonomisk stol med moderne design.

Med sine fire motorer (en for hvert ben, en for højde, en for sædevinklen), er det en stol, der er meget let justeres til den ideelle arbejdsstilling.

Hand kontroller har en meget praktisk funktion, der sparer tid: Med et enkelt tryk kontrolleret fire motorer (sædet vinkel, højde og begge benstøtter), og dermed genoprette stolen hurtigt og nemt fra det højeste ?? behandling position ?? til den oprindelige position, hvor patienten kan blive ved og ved, og omvendt lav til høj position.

inkluderet

Neck pude, justerbar ben / fod hviler, meget stabil armlæn (folde tilbage), Centrallås hjul, wire bundet hånd og mund kontrol (trådløs controller er også tilgængelig).

farver

Du kan vælge mellem fem farver: brun, platingrå, mørk blå, sort og bordeaux.

To års garanti.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter