Hot stone stones 36st

Hot Stone 36st -Den Ny populær form Massage "Hot Stone Massage" -Disse Hot stone er håndlavet Indeholder (36 Hot Stone): Poleret basalt sten / lavasten Hvorfor er Hot Stone grå? 1.Basalt er grå til jorden. Vi lader det være hendes rigtige farve …

Billigste fragt fra 178 DKK
SKU: WKS015
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

641 DKK
Inklusiv moms

Hot Stone 36st

-Den Ny populær form Massage "Hot Stone Massage"
-Disse Hot stone er håndlavet

Indeholder (36 Hot Stone):

Poleret basalt sten / lavasten

Hvorfor er Hot Stone grå?

1.Basalt er grå til jorden. Vi lader det være hendes rigtige farve er naturlig farve.
2.Vi ønsker ikke at gøre brug af kemiske farvestoffer og industrielle voks materialer til at male de varme sten blokke, og at mange trusler sten er sten kommer fra de polske klipper.

Hvorfor Hot Stone basalt?

Fordi de holder varmen i 45 minutter og er tyk nok, at deres høje saltindhold fremskynde kundernes blodkar, der tillader deres muskler slappe af og blodcirkulationen er aktiveret.
Disse sten er af terapeutisk basalt sten, der har et højt indhold af jern og holder varmen på den bedste måde. Disse hot stone er lavet af naturlige lava, vulkanske klipper, der er omhyggeligt og behændigt skåret til samme form i forskellige størrelser. Så har du brug endnu mere dygtigt arbejde for at polere stenene til perfektion specielt til hot stone massage
Basalt er en lavasten, der er rige på jern og magnesium, funktioner, der gør den ideel til varme sten behandlinger, fordi det er virkelig godt at holde på varmen og energi. Basalt forekommer dybt inde i vulkanens indre, hvor flere tusinde år har haft alle deres naturlige egenskaber. Som en vulkan bryder og lava kommer i kontakt med jorden kølig overflade dannet sten og kan ekstraheres.

8 store sten (ryg og ben) Salg 12 Mellem sten (hænder og arme)
16 små sten (ansigt, pande, hals)

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter

Købte produkter