Modell lätt

Model LYS

Model LÄTT er vores seneste bærbare bænk. Den er unik på grund af sin lave vægt (kun ca. 9 kg), mens den er ekstremt stabil. LETT sælges med sidestøtte, nakkestøtte, arm vugge og en rygsæk taske. Sort lakeret chassis er standard og inkluderet i prisen (værdi 750 SEK).

Om LÄTT siges følgende:

”Tarsus kom med en af ​​de mest ventede bænkenyheder i 2009, en stabil og mobil manipulationsbænk: LETT. Bænken er simpelthen GAL! Det er superstabilt, det svigter ikke tilbage (med mange bænke skal du arbejde "på lodret"), du er virkelig komfortabel med det. Jeg kan også godt lide rygsækposen. " 

// Johan Starre, Medical Course Forum og Naprapath University 

Og et andet citat:

LÄTT er en helt fantastisk bænk, så let og fleksibel at bære på samme tid som den er utroligt stabil. Når jeg rejser med atleter, er en behandlingsbænk et af de vigtigste redskaber, jeg er afhængig af, og LYS har været et stort løft for mig. De atleter, jeg har arbejdet med, siden jeg fik denne bænk, har spontant sagt, at de synes, det er en meget pænere bænk at ligge på end den, jeg tidligere har brugt.

Thomas Avenbrand   Leg. fysioterapeut 

Certificeret sportsfysioterapeut 

www.fysiocare.se

LETT anbefales f.eks. ...

* hvis du arbejder med manipulation og foretrækker en lav bænk. Højdeområderne for LIGHT er kun ca. 50-60 cm høje. 

* hvis du vil have den absolut mest mobile bænk. Selvom den er lidt lavere og kortere end de andre, vejer den kun ca. 9 kg og sælges med en unik rygsækpose.

LETT IKKE ANBEFALET ...

* hvis du har brug for en bænk, der er mere end 60 cm høj. Derefter anbefales en MA, TE eller ZON.

* hvis du har brug for en bænk, der er længere end 160 cm i alt. Det er ganske vist let at supplere det med en forlængelse, der tilføjer 20 cm, men du når aldrig mere end 180 cm i længden.

* hvis du planlægger at udvide din virksomhed med et elektrisk eller hydraulisk chassis. EASY er den eneste af vores bærbare bænke, der ikke kan påføres chassiset.

We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies.