Modell TE

Model TE

Model TE har en justerbar nakkestøtte med tilhørende hovedpude og armholder. Puden er fastgjort med velcro og kan flyttes langs hovedstøtterammen. Armholderen kan justeres i højden.

Da nakkestøtten kan vinkles trinløst, er det let at finde en ideel position. Hovedstøtten kan foldes ind under transporten og skal derfor fjernes fra bænken. Puden og armholderen passer derefter inde i bænken under transport. 

Model TE, ligesom MA- og ZON-modellerne, kan bruges med vores elektriske eller hydrauliske chassis.

TE anbefales f.eks. ...

* hvis du arbejder meget med nakke og skuldre. Du ligger mere afslappet på en TE end på en MA. Hovedstøtten på TE kan indstilles i en vinkel, og du får adgang langt bedre rundt om halsen end på modellen MA.

* hvis du vil have en bænk, der - foldes - er lidt kortere end MA, hvilket kan være praktisk, når du går ind og ud af bilen osv. TE's foldevægt er 80 cm lang, mens MA er 95.

* hvis du planlægger at udvide din virksomhed med et elektrisk eller hydraulisk chassis. Både MA, TE og ZON kan suppleres med chassiset.

TE anbefales IKKE ...

* Hvis du har brug for at have patienterne til at sidde nogle gange, skal du have en ZON.

* Hvis du har brug for en bænk længere end 190 cm, er der en MA + nakkestøtte, du skal have. Det giver en samlet længde på cirka 220 cm.

We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies.