TENS enhed SweTens pocket

TENS-enhed | SweTens pocket Smertelindring uden stoffer Nyt for 2018 Glat enhed, der passer i lommen. Få smertelindring, når du er ude at gå eller på kontoret. Denne Tensappparat strøm fra et genopladeligt batteriTENS giver bla god virkning på …

Billigste fragt fra 41,68 DKK
SKU: pocket
GTIN: 7393385140007
Lagerstatus: På lager
Levering status: 2-5 dagar
830,32 DKK 319,95 DKK
Inklusiv moms: 63,99 DKK
st

TENS enhed | SweTens pocket

Smertelindring uden stofferGlat enhed, der passer i lommen. Få smertelindring, når du er ude at gå eller på kontoret. Denne TENS-enhed strøm fra et genopladeligt batteri


TENS giver bla god virkning på spændte, ømme muskler.

Justerbar timer mellem 10-60 minutter

Justerbar styrke / intensitet i 20 niveauer

16 Forskellige programmer

Elektroder inkluderet 4x

Kabler

USB Ladekabel til computeren

Nätadapter (International rejselader 110V-240V)


Disse elektroder passer : https://www.swehealth.dk/da/tens-muskel-stimulation-c-201/elektroder-og-tilbehor-c-202/selvklaebende-elektroder-tens-50x90mm-p-1928Hvad er TENS

TENS, transkutan elektrisk nervestimulation, er en fremgangsmåde til smertelindring baseret på stimulering med svage elektriske strømme. En batteridrevet enhed transmitterer via kabler til el-plader, der er sat på kroppen. Metoden anvendes i både akutte og kroniske smertetilstande. 

TENS kan anvendes både i såkaldt nociceptive smerter, hvor smerten stammer almindeligvis i leddene, knogler, muskler, hud og i internan]], og når smerten er neuropatisk eller neurogen (dvs. smerten stammer fra nervesystemet). 

TENS smertelindring kan anvendes i forbindelse med (for) levering. I Sverige og Finland, er der mulighed for at leje en TENS enhed til smertelindring derhjemme, når veerne begynder. Fremgangsmåden har også vist at give smertelindring og forbedret sårheling ved perifere kredsløbsforstyrrelser. 

TENS er også effektiv til behandling af kvalme. TENS kan være tilstrækkelig som den eneste behandlingsform, men kan også være et værdifuldt supplement til andre farmakologiske og / eller fysisk behandling. 

TENS kan kombineres med mange andre behandlinger, herunder farmakologisk terapi og akupunktur. 

// Kilde https://sv.wikipedia.org/wiki/TENS


Kundeanmeldelser

Leif Andersson
TENS enhed SweTens pocket
Efter nogle diskussioner med min læge besluttede jeg endelig at prøve en TENS-enhed for at hjælpe med igangværende skulderproblemer. Efter at have tjekket alle funktionerne besluttede jeg mig endelig for denne. Så lad mig give dig nogle indtryk, siden jeg begyndte at bruge denne enhed:
- Selve produktet er meget godt lavet. Den er solid, har holdt selvom jeg har mistet den et par gange, føles ikke billig. Jeg var imponeret over, hvor godt det er sammen.

-Brugermanualen er meget hjælpsom og velskrevet. Trinene er nemme at følge.
-Den har et tydeligt display det er vist i grafik dvs. små hænder der masserer, fødder, hoved for hovedpine, ører osv. på skærmen. Skærmen lyser op, når den er tændt, så den kan bruges i mørkt/svagt lys. For at spare på batteriet slukker skærmen efter et kort stykke tid.

-Den starter med den laveste pulsindstilling, når den er tændt, og du kan derefter øge den til mere intensitet, så den passer til dine behov

-Den kommer med et opladerstik. Opladning varer ret lang tid. Batteriforbrug vises på skærmen.

-Har en timer på skærmen, der kan indstilles til forskellige tidssegmenter, så du ikke bare falder i søvn og lader den være tændt!

-Den leveres med to sæt puder. Generelt holder puderne et par måneders brug, og ekstra puder kan bestilles på Amazon ganske billigt.

-Denne ti enhed kommer også med stikpropper og elektroder, som er mere stabil og lettere at bruge end knaptyper. Det ligner det, jeg brugte på genoptræningscentre.

-Tilføjelse: Køber du det hos Swehealth, så køb ekstra elektroder med det samme.

Effektivitet: Jeg bruger denne til en brækket skulder, hvor den ikke helede helt. Dette fører til, at skuldrene bliver beskyttet, og da jeg arbejder på en bærbar computer, forværrer det kun den stramhed. Denne enhed er meget kraftfuld til det. Jeg laver 20 minutter to gange om dagen på "massage" indstillingen, som ser ud til at holde min skulder løs og mindre smertefuld. Så det hjælper mod muskelbaserede smerter. For nervesmerter er det mere en blandet ting. Det ser

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt
95*48*10mm

Lignende produkter

Købte produkter