Meditation Puder

Meditation


Give væk Meditation Cushion hjerteformede Populære Meditation Puder er: Meditation Cushion Sort, Pink, Meditation Pude runde økologisk

Vores meditation puder fås i tre former, runde, nyreformede og cylinder. Inderposen har en åbning til at gøre, at du kan indlæse og tøjler fra boghvede skaller til den ønskede lydstyrke / højde / hårdhed. Zafu er den japanske navn for meditation pude. Vælg rund pude, hvis du ønsker at sidde med mine ben krydsede indtil kroppen på forskellige måder, det kan betegnes fuld lotus, skrædder, burmesiske eller Seiza position.

Hvis du ønsker at sidde på knæ med en pude mellem dine ankler såkaldte Diamond rack, så det passer til runde pad indstillet på kanten. Vælg bønne-formet pude, hvis du ønsker at sidde i halv lotusstilling, betyder, at den ene fod er på låret med fodsålen opad, den anden fod er på gulvet. Den fordybning i bønne-formede make plads til din hæl og letter netop denne position.

Yogabolstret bruges som støtte i forskellige yoga stillinger og kan også anvendes til at støtte hovedet eller knæ i dvaletilstand.

Overvej også vores andre puder: trykaflastende puder, Hvede Puder