Dyne 220x220cm året rundt dyne

Dyne 220x220cm året rundt dyne Dyne 220x220 cm, fyldt med store og hoppende hvide gåsedun af højeste kvalitet. En dejlig og blød dyne til alle årstider. En luftig tynd sommer dyne og en betyder varm dyne til forår og efterår. Sammen har de …

Billigste fragt fra 0 DKK
Delvis betaling fra 233,69 DKK /Måned
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger
1 883,65 DKK
Inklusiv moms: 376,73 DKK
Dyne 220x220cm året rundt dyne

Dyne 220x220 cm, fyldt med store og hoppende hvide gåsedun af højeste kvalitet. En dejlig og blød dyne til alle årstider. En luftig tynd sommer dyne og en betyder varm dyne til forår og efterår. Sammen har de samlet en god vinter tæppe.

Duntäckets påfyldning

Dyne fyldt med store og hoppende hvide gåsedun af den fineste kvalitet. Denne fantastiske naturprodukt giver god sovekomfort.
Dun indånder fordi dyne holder dig behagelig varm hele natten. I modsætning til tæpper fremstillet af syntetiske materialer har bump evne til at absorbere og frigive fugt. Denne unikke funktion, kombineret med Outlasts®materialets termiske regulerende egenskaber, sørg for at få optimal sovekomfort med TMS dyne.

Året rundt tæppe
En dundyne til alle årstider. Dynen indeholder en luftig tynd sommer dyne og en betyder varm dyne til forår og efterår. Quilts bundet sammen med knapper og sammen bliver de en rigtig flot og varm vinter dyne. Det er meget vigtigt at have den rette varme i dynen derfor TMS dyne til alle årstider og tilbyder også Outlast®teknologin.
Quilt 1: 80% gåsedun, 20% gåsefjer, dyne 2: 60% gåsedun, 40% gåsefjer.
Opdrift 10-11. Fyldvægt: 1235g.

OUTLAST® teknologi
Dyne har Outlasts® temperaturregulerende materiale, der holder varmen i den ideelle komfort zone til søvn. Ikke for varmt eller for koldt, lige højre.
Mere info på: Outlast®

Stofkvalitet
Stoffet er Panelet syet som holder ned på plads og gør dynen varmere. Stoffet har en høj garn tæthed på 400tc med høj slidstyrke og levetid.

Regler og betingelser: 10 års garanti

Leveringstid: 2-4 dage

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter