Køb oplysninger

Priser:
Alle priser er inklusive moms 

Generelt:
- Hvis du er under 18, dine forældre eller værge godkender beställningen.För privatkunder, forbrugerklagenævnet Køb og fjernsalg, som også omfatter beskyttelse for den handlende.

- Swehealth forbeholder sig retten til at afslutte salg og et billede eller forkert beskrivelse på hjemmesiden, såsom fejl i produkt beskrivelse eller tekniske specifikationer, forkerte priser og prisjusteringer (såsom ændringer i priser fra leverandører, valutakursudsving) eller unøjagtige oplysninger om, hvorvidt en vare er på lager. Swehealth har ret til at rette sådanne fejl, og at ændre eller opdatere oplysninger til enhver tid. Hvis forkert pris er blevet opført for en vare, som kunden har bestilt, vil Swehealth at underrette Kunden af ​​denne og afvente godkendelse af den korrigerede pris før Swehealth fortsætter med ordren.

Alle billeder på hjemmesiden skal kun ses som illustrationer. Sådanne illustrationer kan ikke garanteres at gengive antallet af varer eller kunden modtager produktets nøjagtige udseende, funktioner eller oprindelse.

Ordrebekræftelse: 
Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig en e-mail med oplysninger om din ordre, nøje kontrollere, at alle oplysninger er korrekte. 
Dette er et værdifuldt dokument og gælder garantien for at blive frelst. Hvis du ikke modtager denne e-mail, er det vigtigt at kontakte os så hurtigt som muligt. Fejl mail-adresse, som betyde, at oplysningerne ikke ankommer. 
Kontakt kundeservice, hvis noget ikke er rigtigt, når du kontakter os, er det godt, hvis du har dit ordrenummer . 


Betalingsmuligheder 

Credit Card 

Sikker betaling via vores betalingspartner Stripe, der accepterer alle større kort som VISA, MasterCard og American Express.
Vi gemmer aldrig dit kreditkortnummer, men din betaling af Stripe bliver overført med sikker kryptering. Stripe er certificeret ifølge PCI udbyder Level 1
Dette er det højeste niveau af certificering til rådighed i kortbetalingsindustrien.

Ingen betaling for kortbetaling vil blive tilføjet.

Bankoverførsel 

Du betaler i forvejen til vores bankkonto. Det tager cirka 3-4 hverdage efter du har lavet din betaling, som vi ser det, dermed forsinke leveringen smule i forhold til andre betalingsmetoder. 

The Return: 
NOTE Til gengæld Vigtigt til at kontakte os før du returnerer varen 
Privat forbruger har ret til at fortryde købet inden 14 dage under fjernsalg. Den ret gælder i henhold til loven kun, hvis det punkt, og den originale emballage kan returneres i sin oprindelige tilstand. Produktet må ikke anvendes. Hvis der skulle være nogen problemer med din ordre eller produkt, bedes du kontakte os på kundtjänst.Om du har købt den forkerte vare eller af nogen anden grund ikke er opfyldt, pengene tilbage (minus forsendelsesomkostninger), når vi modtager den returnerede vare. 

Uafhentede forsendelser 
For emner, der ikke er afhentet så pakken returneres et gebyr på $ 300 + skat til at dække omkostninger til transport og administration. 

Falske ordrer: 
Alle svigagtig ordrer politiet. For at minimere risikoen for svigagtige ordrer, vi logger IP-adresser og ISP på hver bestilling lejlighed. 

Force majeure:
SweHealth er ikke ansvarlig for forsinket opfyldelse skyldes forhold nævneværdig indflydelse SweHealths
og i dette tilfælde er berettiget til yderligere tid til at opfylde deres forpligtelser. Eksempler på forhold - uden at præsentere
komplet liste - strejker, terrorhandlinger, tekniske problemer, brand, lynnedslag, terrorangreb, krig, leverandør, transportproblemer eller produktions-, valutakursudsving, regeringens indsats, lovgivning eller naturkatastrofer. Disse forhold skal begrunde en frihed fra ansvar og andre sanktioner. I tilfælde af en situation Swehealth meddeler kunden for begyndelsen og afslutningen af perioden for den nuværende situation

Kundeservice: 
Vi ved SweHealth stræber efter at holde vores omkostninger med henblik på at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser på vores produkter til vores kunder. Det betyder, at vi ikke har nogen telefon support. Vi håndterer alle kundeservice via e-mail og reagerer for det meste direkte, hverdage vi svare inden for 12 timer