Anatomiske modeller

Anatomiske modeller - Popular er vores Spine Model 

Når lærere har deres anatomi lektioner mere levende, er det en god ide at bruge anatomiske modeller. Ofte den anatomiske undervisning fra lærebøger suppleret med eksempler. Transparenter eller andet grafisk materiale. Selv om dette punkt er god, så er det ikke så god og inspirerende som de fysiske anatomi modeller i sine hænder.

Med anatomiske modeller, kan eleverne se, røre og føle af de strukturer og organer, der bliver undervist og taktile oplevelse forbedrer læring. Tag for eksempel. klassisk uddannelse af hjertet, hvor billeder og bøger er ikke godt at visualisere hjertets komplekse tredimensionelle struktur og mange arterier, hjertekamre, kamrene og ventiler.

Med et anatomisk hjerte model som sådan. SL30 bliver forståelse af hjertets anatomi betydeligt lettere og studerende har gavn af at være i stand til at rotere, dreje og undersøge hjertet fra alle vinkler.

Et andet eksempel er den overordnede forståelse af kroppens systemer, navnlig omfatte fordøjelsessystemet, karssystem, urinveje og nervesystemet mm. For forklaring og lære dem, det er forbløffende torso modeller eller krop dukker, hvor alle organer kan ses, rørt og undervist på en systematisk sammenhæng. F.eks. torso A310 model viser anatomien i detaljer og gør anatomi undervisning og inspirerende endnu mere overbevisende for studerende.

Lær mere om fordelene ved anatomiske modeller Swehealth