Håndmuskelmodel med en del af underarmen, stående

Billigste fragt fra 71 DKK
Delvis betaling fra 1 213 DKK /Måned
SKU: NS 13/1
Lagerstatus: På lager
Levering status: For at bestille

11 236 DKK
Inklusiv moms
st

Naturlig størrelse håndmodel, fremstillet af SOMSO-Plast. Efter dr. Niels Benatar. Modellen består af seks dele, som kan monteres ned. På en base med grøn base. Naturlige farver anvendes ensartet, hvilket betyder, at muskler, sener, blodkar og nerver fremstår som de ville i et blodløst område under operationen. Udskiftelige dele omfatter typiske patologiske fund i carpal tunnel syndrom, trigger fingre og Dupuytren's sygdom. På en grøn base.

Anatomisk set er ekstremt realistisk væv præsenteret. For eksempel vises modelens sener hvidt og skinnende, mens nerverne ser ud til at være hvide.


Modellen illustrerer ikke kun "indholdet af carpal tunnel (canalis carpi), extensor og flexor sener, de forskellige muskelgrupper i hånden, blodkar (arterier og vener), nerver, ledbånd og knoglevæv. både dets skævt strækfibre og ringformede slår og skeletmuskulaturen "led" på knoglevæv.

Når det kommer til bevægelse, er modellen ikke fleksibel.

Klinisk er denne model beregnet til fagfolk som ortopædkirurger. Den er ideel til at arbejde med lidelser som karpaltunnelsyndrom (KTS), håndleddesinfektionsmiddel, fjerfinger (trigger finger / digitus saltans), Dupuytren's kontraktur (stødfinger) og meget mere.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter