Fleksibel skuldermodel med ledbånd og farvede ledflader

856 DKK
Eksklusiv moms
Billigste fragt fra 57 DKK
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

st

Denne ledmodel viser skulderen og tilhørende ledbånd (ligamenter). Den er lavet i skulderens naturlige størrelse og vejer 0,4 kg. Leveres på en stander.

Anatomisk set viser skuldermodellen en del af overarmsbenet, skulderbladet og nøglebenet - derfor også skulderleddet samt akromioklavikulærleddet. Vha. gummi viser modellen de ledbånd, som tilhører de 2 led . Endvidere er bruskbeklædte ledflader markeret med en tydelig blå farve. 

Bevægelsesmæssigt er ledmodellen fleksibel og kan derfor anvendes til at demonstrere skulderbevægelser som fx abduktion og rotation.

Klinisk set er modellen ideel til forståelse af lidelser som fx frossen skulder, artrose (slidgigt) i akromioklavikulærleddet og skulderinstabilitet. Den kan naturligvis også anvendes til forståelse af brud, ledskred og forstuvning. 
Modellen kan evt. også anvendes til forståelse af lidelser som fx impingement-syndrom, rotator cuff-læsion og bicepstendinitis. Er dette formålet, vil vi i stedet anbefale vores fleksible skuldermodel med muskler. 


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt
Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt
We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies.