Fleksibel skuldermodel med ledbånd og farvede ledflader

Billigste fragt fra 71 DKK
Delvis betaling fra 154 DKK /Måned
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

1 070 DKK
Inklusiv moms
st

Denne ledmodel viser skulderen og tilhørende ledbånd (ligamenter). Den er lavet i skulderens naturlige størrelse og vejer 0,4 kg. Leveres på en stander.

Anatomisk set viser skuldermodellen en del af overarmsbenet, skulderbladet og nøglebenet - derfor også skulderleddet samt akromioklavikulærleddet. Vha. gummi viser modellen de ledbånd, som tilhører de 2 led . Endvidere er bruskbeklædte ledflader markeret med en tydelig blå farve. 

Bevægelsesmæssigt er ledmodellen fleksibel og kan derfor anvendes til at demonstrere skulderbevægelser som fx abduktion og rotation.

Klinisk set er modellen ideel til forståelse af lidelser som fx frossen skulder, artrose (slidgigt) i akromioklavikulærleddet og skulderinstabilitet. Den kan naturligvis også anvendes til forståelse af brud, ledskred og forstuvning. 
Modellen kan evt. også anvendes til forståelse af lidelser som fx impingement-syndrom, rotator cuff-læsion og bicepstendinitis. Er dette formålet, vil vi i stedet anbefale vores fleksible skuldermodel med muskler. 


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter

Købte produkter