Skuldermodel med muskler og ledbånd

Axelmodell av mindre vuxen. Alla i relation till ligament och muskler är individuellt representerade. Levereras på en avtagbar sockel och informationskort med en bild av modellen och latinska namn. Kortet kan monteras på sockeln.

Billigste fragt fra 70,88 DKK
SKU: A201MU
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

607,82 DKK
Inklusiv moms
st

Denne model viser hovedmuskler og ligamenter i skulderen. Modellen er let reduceret, hvilket svarer til størrelsen på en teenager eller voksen med en lille krop.

Inkluderet i pakken er et informationskort i A5-størrelse. Det viser et billede af modellen med linjer mellem modellens muskler og de latinske muskler. 

Modellen leveres på et aftageligt stativ, og informationskortet kan monteres på stativet. 

Anatomisk viser modellen en del af overbenet, skulderbladet og clavicle. Således ses skulderleddet og det acromioclavicular led. Nogle af skulderbåndene (ledbånd), en del af den lange biceps-sen fra m. Biceps brachii og de 4 muskler i rotatormansjetten (m. Subscapularis, m. Supraspinatus, m. Infraspinatus og m. Teres minor) ses også. 

Med hensyn til bevægelse er modellen ikke fleksibel og kan derfor ikke bruges til at demonstrere de forskellige bevægelser i skaftet. De nævnte muskler kan ikke frigøres fra modellen. 

Klinisk er modellen perfekt til at forstå impingementsyndrom, rotatormanchet og bicep tendinitis. Det kan også bruges til at forstå sygdomsbetingelser såsom frosset skulder, acromioclavicular ledartrose, skulderinstabilitet, brud og forstuvninger.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter

Købte produkter