4 okt 2018

Købsvejledning Tarsus Bænke

At vælge en bænk er ikke let. Hvordan tænker man? Frem for alt er det vigtigt at tænke.

Alle massagebænke på markedet er simpelthen ikke så gode. En billig bænk kan vare et udtryk, mens en Tarsus bænk vil vare år efter år. Derfor har en Tarsus-bænk også en høj brugte værdi, hvis du vil sælge den yderligere.

Vi på Swehealth er stolte af at sælge og lede dig i Tarsus verden. Vores råd og tips er baseret på næsten 30 års erfaring og titusinder af bærbare bænke.

Da hver terapeut arbejder på sin egen måde baseret på hans uddannelse, erfaring og betingelserne i sin egen krop, skal guiden være generel.

Men snarere generel rådgivning end ingen overhovedet, ikke?

Grundregel: Vælg model baseret på hvordan du arbejder, ikke baseret på dine patienter. Spørg også hvilken bænkmodel der vil hjælpe dig i det lange løb.

MODELLER

MODEL TE

Model TE anbefales ...

* Hvis du arbejder meget med din nakke og skuldre. Hovedstøtten med modellen TE kan reguleres i en vinkel. Armene hviler så på en medfølgende armbeskyttelse.

* Hvis du planlægger at udvide din forretning med en elektrisk eller hydraulisk suspension. Både MA, TE og ZON kan suppleres med undervognen.

TE IKKE anbefalet ...

* Hvis du har brug for at have patienterne sommetider, så skal du have en ZON.


MODEL LÄTT

Nemt anbefalet ...

* Hvis du rejser på en stor del af tiden. Den vejer kun 8-9 kg, den korteste af bænke, 160 cm.

* Hvis du er ret kort og derfor aldrig behøver bænkhøjder over 60 cm.

* Hvis du er en naprapat, kiropraktor eller af andre grunde har du brug for en ekstra lav bænk (50 cm som den laveste, 60 cm på maksimum).

* hvis det er nok for dig at hæve din bænk mellem 50-60 cm.

* Hvis du har brug for maksimalt 50 cm bredde.

NEMT IKKE anbefalet ...

* Hvis du vil hæve din bænk højere end 60 cm, hvilket er maksimalt lys.

* Hvis du ønsker at udvide din virksomhed med en underordnet på lang sigt. Kun MA, TE og ZON kan suppleres med en delmængde - LIGHT er for kort.

* Hvis du vil have din bænk 190 cm lang. LIGHT er 160 cm høj incl hovedstøtter.


MODEL MA

MA anbefalede ...

* Hvis du primært arbejder med taktil stimulation, helbredelse eller lignende terapier, der ikke kræver kontrol med nakkestøtten. Selvfølgelig virker det også til regelmæssig massage.

* Hvis du foretrækker den nemmeste, billigste, Tarsus bænk.

* Hvis du har brug for ekstra lang bænk. Hvis du kombinerer en MA og en hovedstøtte, har du en bænk, der er cirka 220 cm lang.

* Hvis du planlægger at udvide din forretning med en elektrisk eller hydraulisk suspension. Både MA, TE og ZON kan suppleres med undervognen.

MA IKKE ANBEFALET ...

* Hvis du har brug for at have patienterne sommetider, så skal du have en ZON.

* Hvis du vil justere vinklen på patientens hoved, gælder TE med dens justerbare nakkestøtte.


MODEL ZON

ZON anbefales

* Hvis du vil have bænken, der er mest fleksibel. Du kan have både sidde og liggende patienter, du kan supplere ZON med en nakkestøtte. Ryglen kan hæves / sænkes og indstilles i syv faste positioner, mellem 0-48º.

* Hvis du planlægger at udvide din forretning med en elektrisk eller hydraulisk suspension. Både MA, TE og ZON kan suppleres med undervognen.

ZON IKKE ANBEFALET ...

* Hvis du FRENCH arbejder meget med din nakke og skuldre, så er det MA eller TE du burde have.

* hvis du kun har patienterne løgn

* Hvis du vil have en bænk, der er 55 cm bred eller smalere, er ZON kun 60 cm bred.

bredder

Generelt, jo smalere den bænk du vælger, desto bedre kommer du til bænken, og manden masserer.

45-55 cm

45 eller 50 cm bredde vælges ofte, når man udfører klassisk massage og lignende terapier, men også 55 er ret almindeligt. Imidlertid er tendensen i de seneste år, at standarden for massageapparater er 50 cm.

60 cm og bredere

Bredde 60 anbefales til behandlinger, hvor patienten skal sidde eller sidde komfortabelt - normalt ret lang og i afslappede former - såsom Taktil stimulering, helbredelse, zoneterapi og lignende.

I denne sammenhæng kan du nævne den ekstra tykke polstring, + 2 cm, i alt 6 cm. ZON-bænken har dog 6 cm polstring som standard.

70 cm

Anbefales, hvis du har brug for en bænk til at hvile, for eksempel i et toilettet hos en virksomhed. Som en henvisning kan nævnes det faktum, at briterne i sundhedsvæsenet, på sundhedscentre og lignende normalt er 70 cm.


We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies.