Fosterdukke med placenta og navlestreng. Svarer størrelsesmæssigt til en nyfødt

Billigste fragt fra 71 DKK
Delvis betaling fra 221 DKK /Måned
SKU: G70_
Lagerstatus: På lager
Levering status: 1-2 uger

1 715 DKK
Inklusiv moms
st

Denne model er en fosterdukke med placenta (moderkagen) og navlestreng. Derudover omfatter den chorion og amnion. Læs mere om disse 2 hinder allernederst i afsnittet om anatomien. Modellen købes især af jordemødre og jordemoderstuderende.

Modellen blev udviklet i Tyskland for mere end 30 år siden. Den er særdeles udbredt og bruges mange steder i Europa. Det skyldes blandt andet, at designet er pædagogisk og materialerne særdeles holdbare.

Fosterdukken er udviklet til demonstration og undervisning. Hovedet er ganske realistisk med en omkreds på 32 cm. Det er lavet i hård plastik med glasøjne og tydelige fontaneller. Kroppen er opbygget af et modstandsdygtigt stof fyldt med skum. Den er meget fleksibel med stor bevægelighed. Hænderne er udstyret med knapper, så man nemt kan folde hele dukken og holde benene på plads. Endvidere kan navlestrengen monteres via en knap i navlen.

I forhold til fødselsforberedelse og fødselsdemonstration er fosterdukken især velegnet til brug i kombination med vores bækkenmodel, der viser knogler og led i kvindens bækken. Fosterdukken kan trækkes igennem bækkenet på forskellige måder, mens man forholder sig til diverse problemstillinger som eksempelvis bækkenets forbindelseslinjer (conjugata vera m.fl.).


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse af dette produkt

Bedøm dette produkt

Du skal være logget ind for at bedømme dette produkt

Lignende produkter

Købte produkter